Tilaa rakennuspiirustukset kätevästi verkkokaupastamme

Nyt voit tilata rakennuspiirustuksia innovatiiviseen digitaaliseen tulostamiseen ja aineiston käsittelyyn erikoistuneesta yksiköstämme

Rakennuspiirustukset tulostetaan mustavalkoisena tai värillisenä 75g/m² paperille. Taitamme valmiin tulosteen A4-kokoon ja tarvittaessa saat piirustukset myös seläkkeellä. Säänkestävät piirustukset tulostamme muoville, jolloin värit kestävät paremmin kosteutta.

Tee tilaus verkkokaupasta

Kuva - rakennuspiirustukset

Lupapiste -verkkopalvelu

Lupapiste on sähköinen asiointipalvelu rakennetun ympäristön lupien hakemiseen. Lupapiste-palvelun kautta voi hakea lupia jo yli 60 %:ssa Suomen kunnista.

Palvelun kautta voit hakea niin rakennus- kuin toimenpideluvatkin, myös työnjohtajahakemukset ja -ilmoitukset voit tehdä palvelun kautta. Lupapiste verkkopalvelu palvelee niin yksityisiä, ammattilaisia kuin kuntiakin.

Lupapiste.fi (avautuu uuteen ikkunaan)

Katso hinnat verkkokaupastamme. Vuosisopimuksiin neuvottelemme hinnat erikseen - kysy tarjous!

Tilaa rakennuspiirustuksia tai muita painotuotteita

Voit sopia myös tapaamisen toimistollemme Keravalle.

Autamme mielellämme kaikissa digitaaliseen tulostamiseen ja aineiston käsittelyyn liittyvissä asioissa, ideoinnista toteutukseen.

Innodigistä saat kaikki painoalan palvelut käyntikorteista, esitteisiin ja graafiseen suunnitteluun. Meihin kannattaa olla yhteydessä yllättävissäkin painotarpeissa.

Kysy myös asuntoesitteistä, työmaakorteista ja muista rakentajille tarkoitetuista tuotteistamme!